VISION OG MÅL

Hos GROWIFY stræber vi efter at være førende inden for e-handel når det kommer til fremtidens digitale løsninger. Vi ved hvor vigtigt data er, og derfor danner det os fundamentet for alt det vi udfører. Vi går efter at skabe den bedst mulige brugeroplevelse på tværs af salgskanalerne.
✧ SEO - PAID SEARCH - PAID SOCIAL ✦ WEB DESIGN ✦ EMAIL MARKETING - AUTOMATIONS ✳ THEME DEVELOPMENT & MIGRATION ✧ LETS WURK - WEBSHOP@GROWIFY.DK

Vores vision og mål er drevet af en dyb passion for digital innovation og en urokkelig forpligtelse til at levere kvalitet i alle aspekter af vores arbejde. Vi er konstant opdaterede med de nyeste trends og teknologier inden for e-handel og fortsætter med at raffinere vores færdigheder for at sikre, at vores kunder får adgang til de mest avancerede og effektive løsninger.

kaffe og samtale?

Er du klar til at tage din e-handel til nye højder? Vi vil med glæde invitere dig og din kollega til en kop kaffe og godt selskab, mens vi udforsker mulighederne for at styrke din online forretning. Vores dedikerede team af specialister er klar til at lytte til dine behov, dele vores ekspertise og skræddersy løsninger, der passer netop til din virksomhed.

Kontakt

GROWIFY CONSULTANCY APS

CVR: 42872903 | TLF: 28395728 / 50501788

E-mail | Webshop@growify.dk