MIGRERING

til shopify

Går du og overvejer om at skifte jeres nuværende webshop udbyder ud med Shopify, så kan vi være behjælpelige i processen. Det kan være du vil forbedre dit daglige workflow, det kan også være din forretning er skaleret og du nu skal have et system der er lettere at styre administrativt. Hos GROWIFY har vi gennemført flere migrerings projekter, og vil med glæde tag hånd om jeres process, så i kan bruge tiden på det er i bedst til.

MIRGRERINGS SERVICES - DATA MIGRERING - IMPORT AF KUNDEDATA OG SALGSHISTORIK ✧ GOOGLE ANALYTICS - PIXEL & TRACKING SETUP ✳ SHOPIFY THEME SETUP + CUSTOMIZATION ✦ INTEGRATION MED EMAIL UDBYDER KLAVIYO/MAIL CHIMP/ACTIVE CAMPAIGN ETC ✦ SHOPIFY APP INTEGRATION OG SETUP ✳ DESIGN OG OPSÆTNING AF AUTOMATISEREDE FLOWS ✧ LETS WURK - WEBSHOP@GROWIFY.DK
SHOPIFY THEME INSTALLATION OG UDVIKLING.
Skab et imponerende visuelt udtryk for din online butik ved at vælge det perfekte Shopify-tema til jeres forretning. Vi installerer og tilpasser temaet efter dine specifikke krav, så du kan præsentere dit brand lige som du ønsker. Med vores ekspertise inden for theme development kan du forvente en unik og skræddersyet løsning hvor kun kreativiteten sætter græserne.
DATA MIGRERING.
Effektiv og problemfri overførsel af din vigtige data til Shopify-platformen, så du kan bevare fokus på forretningen og fortsætte med at drive den uden afbrydelser. Vi håndterer din data med omhu og præcision, så du kan være sikker på, at intet går tabt undervejs. Vi har mange års erfaring og mener selv vi er spreadsheet stjerner.
GOOGLE ANALYTICS SETUP | PIXEL & TRACKING.
Vi sikrer, at din Shopify-side er korrekt konfigureret, så du kan overvåge og analysere trafik, konverteringer og andre vigtige metrikker. Dette giver dig indsigt til at træffe informerede beslutninger der vigtigst af alt er data baserede og som kan understøtte din forretningsstrategi.
INTEGRATION MED EMAIL UDBYDER.
Optimer kommunikationen med dine kunder ved at integrere din Shopify-butik med en førende email-udbyder som Mailchimp, Klaviyo eller anden platform. Vi sørger for en problemfri integration, der giver dig mulighed for at fokusere på kommunikation og ikke det tekniske. Vi har ekspertisen til at sikre en gnidningsfri proces og levere en overbevisende email-marketingstrategi, der får dine kunder til at føle sig værdsat og specielle.
SHOPIFY APP INTEGRATION OG SETUP.
Optimer funktionaliteten af din Shopify-butik ved at integrere skræddersyede apps, der matcher dine specifikke behov. Vores eksperter vil vejlede dig i valget af de optimale apps og tage sig af konfigurationen, så du kan udnytte værktøjer og funktioner, der automatiserer processer, forøger effektiviteten og løfter brugeroplevelsen til nye højder.
DESIGN OG OPSTÆNING AF AUTOMATISEREDE FLOWS.
Forbedr kundeoplevelsen ved at designe og implementere automatiserede email flows. Vores ekspertise inden for email-design hjælper dig med at oprette effektive flows, der automatiserer markedsføring, opfølgning og kundesupport. Vores mål er ikke blot at tilfredsstille, men også inspirerer og bevarer kundernes loyale forbindelse til din forretning.
Previous slide
Next slide

Er du klar til at tage din forretning til næste niveau? Hos Growify er vi specialister i migrering til Shopify, og vi er dedikerede til at levere. Med vores ekspertise og omfattende erfaring kan du trygt overlade migreringen af din butik til os. Vi sikrer en gnidningsløs overførsel af dine data, så du hurtigt kan komme i gang med at udnytte alle fordelene ved Shopify-platformen. Uanset om du er et etableret brand eller en nystartet virksomhed, tilbyder vi skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov. Vores mål er at hjælpe dig med at realisere dit fulde potentiale og skabe en succesfuld tilstedeværelse online. Lad os hjælpe dig med at tage springet - vi giver gerne kaffen.

SHOPIFY INTEGRATIONER

Driving technology for leading brands

kaffe og samtale?

Er du klar til at tage din e-handel til næste niveau? Vi inviterer dig og din kollega til en uforpligtende samtale, hvor vi kan udforske mulighederne for at styrke din online forretning. Vores dedikerede team af specialister er klar til at lytte til dine behov, dele vores ekspertise og skræddersy løsninger, der passer netop til din virksomhed. Lad os diskutere, hvordan vi kan hjælpe dig med at nå dine e-handelsmål.

Kontakt

GROWIFY CONSULTANCY APS

CVR: 42872903 | TLF: 28395728 / 50501788

E-mail | Webshop@growify.dk