Shopify Themes

customization

Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der forvandler din Shopify-butik til en unik og professionel online-oplevelse. Med vores ekspertise i Shopify-temaer tager vi din e-handelsplatform til det næste niveau, og tilbyder en bred vifte af tilpasningsmuligheder, der er nøje designet til at imødekomme dine specifikke behov. Med vores Shopify tematilpasning services, er det kun kreativiteten der sætter grænsen. Træd ind i en verden af uendelige muligheder med vores ekspertise inden for Shopify-themes, og lad os sammen skabe en unik og uforglemmelig butik, der skiller sig ud fra mængden.

✧ CUSTOM THEME DESIGN - RESPONSIVE OPTIMIZATION - ADVANCED NAVIGATION ✦ OPTIMIZED CHECKOUT PROCESS ✦ CUSTOMIZED PRODUCT GRIDS - PERFORMANCE OPTIMIZATION ✳ SHOPIFY TEMATILPASNING & MIGRATION ✧ LETS WURK - WEBSHOP@GROWIFY.DK

Tilpasning af Shopify Themes

Dit Shopify tema kan tilpasses igennem theme editoren eller via indsætttelse/modificering af kode i temaet. 

Vi starter med at outline hvordan det kan gøres via theme editoren. Hvis du blot er interesseret i hvordan det gøres med kode, er du velkommen til at trykke på knappen herunder, så scroller du ned til den sektion.

Log ind på din Shopify-administrator

Start med at logge ind på din Shopify-konto.

Vælg det ønskede tema

Klik på “Onlinebutik” i venstre sidepanel og vælg “Themes”. Tryk derefter på ” Customize ” udfra det valgte tema. 

Tilpas din header

Brug indstillingerne til at tilføje dit logo og justere din header efter behov. 

Rediger farver og typografi

Tilpas farver og skrifttyper, så de matcher din brands identitet og skaber en sammenhængende visuel oplevelse.

Rediger startside-layoutet

Brug træk-og-slip-redigeringsværktøjer til at arrangere elementer på din startside, såsom produktbilleder, tekstblokke og call-to-action-knapper.

Tilføj billeder og videoer

Gør din webshop mere indbydende ved at tilføje billeder og videoer, der fremhæver dine produkter eller brandhistorie.

Tilpas produkt- og kategori-sider

Rediger layoutet af dine produkt- og kategori-sider for at sikre en bedre præsentation af dine produkter og forbedret brugeroplevelse.

Test din tilpasning

Gennemse din butik på forskellige enheder for at sikre, at dine ændringer ser godt ud på både desktop, tablet og mobil. 

Gem og offentliggør dine ændringer

Når du er tilfreds med dine tilpasninger, skal du sørge for at gemme dine ændringer og offentliggøre din opdaterede butik.

Herunder bliver der beskrevet hvordan man kan ændre sit tema via kode fremfor theme editoren i Shopify.  Det skal lige siges der bliver taget udgangspunkt i Dawn temaet, som er gratis at hente fra Shopify Theme store. Der er mange muligheder for Shopify tematilpasning, dette er blot et eksempel.

Log ind på din Shopify-administrator

Start med at logge ind på din Shopify-konto.

Vælg det ønskede tema og klik på de " 3 prikker "...

Derefter skal du blot klikke på ” Edit code ” for at åbne tema filernes kode. 

Ændring af CSS i temaet

Hvis du ønsker at ændre CSS i temaet kan du scrolle ned til din ” Assets ” folder, og klikke ind på “base.css” filen, hvorefter du kan tilføje dine style declarations eller fjerne noget du ikke kan lide.

Ændring af en sektion fra Theme editoren

Du kan f.eks. tilføje/fjerne en klasse fra et af elementer inde i dine sections. Du kan også tilføje noget helt nyt dertil. Det er kun kreativiteten der sætter grænsen her – og selvfølgelig evnen til at kode. 

Hvordan fjerner jeg " Powered by Shopify " i bunden af min footer?

Klik først på de 3 knapper udfra dit tema, og vælg så ” Edit default theme content “. Derefter kan du skrive ” Powered ” / ” Drevet af ” og finde feltet med placeholderen. Derefter kan du blot skrive et mellemrum i den box og trykke save. 

Har du stadig spørgsmål vedrørende theme customization i Shopify, er du velkommmen til at kontakte os nedenunder

SHOPIFY INTEGRATIONER

Driving technology for leading brands

kaffe og samtale?

Er du klar til at tage din e-handel til nye højder? Vi vil med glæde invitere dig og din kollega til en kop kaffe og godt selskab, mens vi udforsker mulighederne for at styrke din online forretning. Vores dedikerede team af specialister er klar til at lytte til dine behov, dele vores ekspertise og skræddersy løsninger, der passer netop til din virksomhed. Shopify tematilpasning kan hjælpe din online store med at skille sig ud fra mængden, kontakt os nedenunder og lad os tale om dine ønsker. 

Kontakt

GROWIFY CONSULTANCY APS

CVR: 42872903 | TLF: 28395728 / 50501788

E-mail | Webshop@growify.dk