SEO

Hos Growify står vi får at I som virksomhed får det største udbytte af jeres markedsføringsbudget på SEO. Vi starter med at sætte nogle overordnede mål og går derefter i dybden med jeres hjemmeside, og hvordan vi rammer dem. 

 
 

DIN lokale SEO partner

Lad os tage det fulde ejerskab af jeres søgemaskineoptimering og vækst med en pålidelig SEO-virksomhed baseret i Aarhus. Vi starter med en indledende session, og går derefter over til strategi, teknisk optimering, indholdsoptimering og promovering. Med fuld rapportering og vigtigt indsigt har du total kontrol over arbejdet der bliver fuldført. Ud over simpel on-page optimering kan vi give teknisk vejledning og endda hjælpe direkte med at forbedre nogle af de mere udfordrende tekniske aspekter af SEO (søgemaskineoptimering).

Dette kan omfatte elementer såsom hosting, HTML-mark-up, hastighedsoptimering, Rich Snippet-implementering, migreringer, Ahref lang landemålretning og mere. Efter at have arbejdet med udviklingsteams i årevis ved vi også, hvad vi skal være opmærksomme på med nye kodeimplementeringer, relaunch og migrering af hjemmesider og re-design.

Søgeordsoptimering

Du kan have den mest teknisk perfekte, hurtigt loadene, smukt designede hjemmeside, men uden effektiv promovering vil din hjemmeside ikke nå sit fulde potentiale. Effektiv promovering og distribution vil øge brand-awareness, reelle links, direkte og organisk trafik. Vi kan hjælpe dig med at skabe engagerende indhold, der vil vinde anerkendelse og sætte dit websted i stand til at få buzz og PR-dækning for at øge bevidstheden om dit brand. God markedsføring  resulterer ofte i flotte organiske søgeresultater.

 

Opnå resultater der kan ses på budgettet

Linkbuilding

Google ser links fra andre hjemmesider til din hjemmeside, som tillid til brandet, og øger kvaliteten på Google. Menneskelig oprettede links er den eneste måde, Google kan undersøge hjemmesider på. Mange forskellige faktorer indikerer kvalitet, men som en tommelfingerregel, jo flere kvalitetslinks du har jo bedre. Hjemmesider med mange relevante links af høj kvalitet udkonkurrerer hjemmesider med færre relevante links af høj kvalitet. Vi bygger links på den Google-venlige måde.

Teknisk SEO

Uanset om du lancerer en ny webshop, Foretager et re-design af jeres nuværende eller blot har en hjemmeside, der er stagneret, skal du overveje din hjemmesides tekniske tilstand på siden. Hos Growify er vi meget dygtige til at foretage nye hjemmesideudviklinger med løbende SEO-succes. Din Hjemmesides arkitektur er altafgørende for SEO-succes. At få Google til korrekt læse og forstå jeres hjemmeside er nøglen til rangering.

SEO Analyse

At foretage søgemaskineoptimering uden en vurdering af den aktuelle situation for virksomheden fører til ’strategi’ baseret på ren spekulation. en korrekt SEO-strategi kommer med en detaljeret analyse af, hvor en hjemmeside er i øjeblikket i forhold til teknisk, on-page og off-page forhold. Hos Growify er vi specialister i at lave handlingsrettede, databaserede planer for arbejdet, som skal udføres. 

On-page SEO Optimering

Ofte overset, men meget vigtigt, er On-Page SEO de ting, du har direkte kontrol over. Metatags, Headings, load-hastighed, billedoptimering, informationer om jeres fysiske adresse, struktureret data (schema) og interne links er alle stadig yderst relevante. Det kan godt være at linkbuilding forbliver den vigtigste rangeringsfaktor, men at foretage optimering af jeres On-Page SEO er stadig utroligt vigtigt. 

SEO Træning

Leder I efter SEO vejledning?
Eller er i gået i stå med SEO arbejdet? 

Hos Growify kan vi give jeres marketingteam et blidt skub i den rigtige retning, når det kommer til SEO og optimering. Fra at gennemgå nogle af de mere komplekse SEO-udfordringer til at udtænke integrerede søgestrategier i fuld skala, er vi fuldt fleksible til at levere skræddersyede løsninger til jeres SEO plan fremadrettet.

Lokal SEO Optimering

Arbejder du primært med  kunder i lokalområdet? Hvis det er tilfældet, kan konkurrenterne stjæle kvalificerede lokale leads, der tilhører din virksomhed. Lokal SEO fokuserer på at målrette mod kunder tæt på din virksomhed gennem lokationsbaserede søgninger og Google Maps. Hos Growify har vi den lokale SEO-erfaring til at hjælpe dig med at dominere dit lokale marked

Kontakt

GROWIFY CONSULTANCY APS

CVR: 42872903 | TLF: 28395728 / 50501788

E-mail | Webshop@growify.dk