Vi simplificerer ecommerce med state-of-the-art løsninger

Vi er et full service e-handelsbureau etableret i 2022 med kontor i Aarhus, Danmark.

Vores ekspertise ligger i at levere end-to-end løsninger til vores kunder; alt fra ecommerce strategi til UX design, kanal/platform implementering og systemintegration til digitale marketing tjenester, der hjælper med at opbygge omnichannel brands. Vi er iøvrigt officielle partnere af Shopify og Google.

Vi stræber efter at hjælpe virksomheder i deres digitale rejse og gå fremtiden imøde med et stærkt e-handels fundament og de nødvændige ressourcer for at opnå det højst mulige afkast.

GROWIFY CONSULTANCY

MØD HOLDET

Anders Reilly

Co-Founder & Google Ads Specialist

Anders er uddannet Eksport ingeniør med speciale i IT. Anders har tidligere arbejdet med E-Handel de sidste 6 år, og har fokuseret på projekledelse og Google Ads optimering.

Shayan Andersen

Co-Founder & e-commerce udvikler

Shayan er uddannet Global Business Engineer med sit speciale inden for informations & kommunikations teknologi. Han har altid haft en interesse for ecommerce og har siden 2018 arbejdet en del med Shopify især frontend udvikling.

 

VORES PRINCIPPER

Hos Growify stræber vi efter at yde den bedste service. Vi tror på førsteklasses arbejdsmoral og opretholder et par vejledende principper, der hjælper os med at være de bedste samarbejdspartnere.

Fællesskabet kommer først

Vi tror på fællesskab og gensidigt vækst. Når i vokser vokser vi. 

 

First class kundeoplevelse

For os kommer kunderne først.

Vores filosofi er; lytte, forstå og derefter eksekvere.

Overkommelige priser - uden at gå på kompromis med kvaliteten

En anden stor del af vores mission er at levere kvalitetstjenester og -produkter til overkommelige priser. Alle kan være med på fremtidens commerce!

 
 

Ingen udfordring er for lille eller stor

Vi er en one-stop-shop til alle dine behov inden for ecommerce. Så uanset deadline eller scope af problemet, står vi klar til at løse dine udfordringer. 

Support der altid er til rådighed

Vores kunde support er tilgængelig 24/7, og der er intet vi sætter mere pris på end de bekendtskaber vi møder på vores commerce journey. 

 

Kontakt

GROWIFY CONSULTANCY APS

CVR: 42872903 | TLF: 28395728 / 50501788

E-mail | Webshop@growify.dk