DIN LOKALE SHOPIFY PARTNER

Ingen ideer er for små eller store i forhold til et produkt du vil sælge. Shopify kan tilpasses alles ønsker, og du får fuld kontrol over dit eget setup.  Det kan være du skal til at migrere til Shopify fra et andet Saas system, eller blot mangler noget ekspertise deri – uanset, er vi klar til at imødekomme netop dine behov. 

 
Growify Forside billede

VORES YDELSER

Growify Divider

WEBSHOP DESIGN

Vi designer jeres nye webshop ud fra jeres ønsker. Vores fokus er på et design, der visualiserer netop jeres værdier samtidigt med et brugerventligt UX til slutkunden.

Growify Divider two

BRANDING

Har I problemer eller vanskeligheder ved at få jeres værdier skubbet rigtigt ud til besøgende? Vi kigger gerne hele jeres setup igennem og kommer med forslag til forbedringer!

Growify Divider three

SEO

Vores fokus på markedsføring ligger i SEO og Google Ads. Her sørger vi for, at I får de mest relevante besøgende på jeres hjemmeside.

Google Ads Logo

GOOGLE ADS

Vi designer jeres nye webshop ud fra jeres ønsker. Vores fokus er på et bæredygtigt design, hvor brugeren virkelig forstår jeres brand.

Growify Divider Four

MIGRERING TIL SHOPIFY

Vi designer jeres nye webshop ud fra jeres ønsker. Vores fokus er på et bæredygtigt design, hvor brugeren virkelig forstår jeres brand.

EN VEDVARENDE PROCESS​

Alle kan i dag bygge en flot hjemmeside med de værktøjer som er tilgængeligt på internettet. Problemet ligger i optimering ud fra den data man får ind fra besøgende. Her tager vi fat, og får optimeret ud fra den data vi kan se i jeres backend + best practices. Så er vi helt sikre på, at det er med til øge konvertering, og besøgendes tilfredshed med hjemmesiden.

Growify Building website

SHOPIFY INTEGRATIONER

Driving technology for leading brands
Designing a website

MIGRERING

At migrere fra et SaaS system til et andet kan være meget overvældende – især hvis du ikke har prøvet det før.  Om det er WooCommerce, Salesforce, eller Magento, står vi klar til at guide jer igennem hele jeres migrerings process. Vi sikrer at i får flyttet alt jeres data korrekt, så i kan fokusere på det i er bedst til – og undgå potentielle problemstillinger i transitionen. 

Kontakt

GROWIFY CONSULTANCY APS

CVR: 42872903 | TLF: 28395728 / 50501788

E-mail | Webshop@growify.dk