BRANDING SERVICES

 

BRAND

STRATEGI

Hos GROWIFY ved vi hvor vigtigt det er at have en branding strategi for ens e-commerce brand. Vi vil mere end gerne assistere jer ved at dele industry insights og vores take på en succesfuld forreting. Vi tilbyder vores expertise til dig der har brug for en kort-varig strategi der skal danne noget omsætning her og nu, men også til dig der ønsker en længere +1 årig plan, til at skabe og vedligeholde vækst.

BRAND

IDENTITET

I opstartsfasen kan det nogle gange være uoverskueligt at have overblikket over hvordan ens brand identitet skal visiualiseres på ens web-løsning. Vi tager gerne hånd om opgaven og danner jer et overblik - så i let kan se det grafiske materiale der er brug for samt dimensionerne selvfølgelig. Hvis i også har brug for grafik har vi nogle samarbejdspartnere der kan give en hånd.

BRAND

KOMMUNIKATION

Vi ved alle hvor vigtigt enformig kommunikation er for et brand. Der er intet værre end at modtage et nyhedsbrev der hverken æstetisk eller visuelt afspejler webløsningen. VI sørger for at kommunikation er enformig på tværs af salgskanalerne. Vi tilbyder en grundig gennemgang af jeres nuværende setup, og kommer med forbedringstiltag dertil. Vi implementer også potentielle ændringer - så i kan fokusere på det i er bedst til.

Kontakt

GROWIFY CONSULTANCY APS

CVR: 42872903 | TLF: 28395728 / 50501788

E-mail | Webshop@growify.dk